Twente goes 2 Techno

De leerlingen van klas twee hebben de afgelopen periode deelgenomen aan het project “Twente goes 2 Techno”. Misschien heeft u hier wel iets over gelezen in de krant of heeft u het met uw zoon of dochter over gehad. Waarom dit project; de sector techniek is een sector waar men zit te springen om goed opgeleide en gemotiveerde vakmensen. Door dit project laten we de leerlingen zien dat techniek een uitdagende sector is met een goed toekomstperspectief.
Bedrijfsbezoek

Een onderdeel van dit project is een bedrijvenbezoek geweest. Alle leerlingen van klas twee hebben een bezoek gebracht aan Hofman Staalconstructies in Vroomshoop. In het kader van dit project moesten de leerlingen tijdens de technieklessen een klok maken met een zelf ontworpen wijzerplaat. De wijzerplaat moesten de leerlingen zelf maken, de andere onderdelen zijn door het bedrijfsleven gemaakt. Nu willen we natuurlijk graag laten zien aan u en andere belangstellenden wat het eindresultaat is.
Winnaars

De winnaars zijn Charell Bonte uit TL22 en Twan Grondman uit BB22 geworden. Ze hebben allebei een heerlijke taart gewonnen.