Informatieavond ouders groep 8, donderdag 22 november 19.30 uur

Donderdag 22 november zijn alle ouders van leerlingen uit groep 8 uitgenodigd op onze Noordikvestiging Vroomshoop voor een informatieavond.

Na de opening in de kantine (om 19.30 uur) is er voorlichtingsronde over de overstap van het basisonderwijs naar het voortgezet onderwijs in combinatie met een voorlichting over de leerwegen die worden aangeboden op onze school.

Hierna kan er voor gekozen worden om nog een voorlichtingsronde bij te wonen over één van de andere leerwegen of een bezoek te brengen aan de informatiemarkt. Op deze informatiemarkt wordt uitleg gegeven en kunnen vragen gesteld worden over verschillende onderwerpen (ondersteuning, dyslexie, RT, sociale veiligheid, ICT-rijk onderwijs havo/vwo) die van belang zijn voor u en uw zoon of dochter wanneer ze bij ons op school komen. Ook na de tweede voorlichtingsronde is daar gelegenheid voor.

U bent van harte welkom!