Dylan en Dylan naar het NK Metselen

Dylan Sempel en Dylan Noppers hebben afgelopen week namens onze school deelgenomen aan de voorrondes van het NK Metselen bij het OVG in Genemuiden.

Het niveau van de deelnemers lag tijdens de voorronde behoorlijk gelijk, met uitzondering van Dylan Sempel die er met kop en schouders boven uit stak. Dylan Noppers werd tweede. De leerlingen waren goed gemotiveerd, ze kregen daar van de jury en de directeur van het OVG ook een groot compliment voor. Dylan en Dylan gaan meedoen aan de landelijke finale op 10, 11 en 12 april.

Deze 67e finale van het NK Metselen vindt plaats in Ede. Een voormalig kazerneterrein, aan de rand van Ede en grenzend aan de Veluwe, vormt dit jaar het strijdtoneel voor de driedaagse finale. Daar kunnen de finalisten niet alleen de titel van Beste Nederlands Metseltalent van 2019 winnen, maar tevens de wisseltrofee, de ‘Zilveren Troffel’ mee naar huis nemen.

De Stentor plaatste een bericht en filmpje over dit kampioenschap.