Marin en Esmée Nederlands Kampioen Micro Teamgym

Marin Krahwinkel (MA3) en Esmée Schoemaker (HA3) zitten in het dames junioren A team van Lova Vroomshoop, samen met nog drie andere sprintsters. Dit weekend zijn ze Nederlands Kampioen Micro Teamgym geworden.

De onderdelen die ze moesten doen waren Airtrack, dat als 1 onderdeel werd geteld en trampoline en trampoline pegasus. Deze werden samen ook als 1 onderdeel geteld. De sprongen op airtrack werden netjes uitgevoerd met maar één val. Ook werden de sprongen op trampoline en trampoline pegasus super goed uitgevoerd, zonder vallen te maken. Na beide onderdelen werden alle punten bij elkaar opgeteld en zo werd de winnaar bepaald. Uiteindelijk werden Marin en Esmée samen met hun team Nederlands Kampioen van het Micro Teamgym samen met nog 2 andere teams. De dames hadden wel gehoopt dat ze zouden winnen, maar hadden daar niet op gerekend. Het is nog bijna nooit voorgekomen dat 3 verschillende teams gedeeld 1e geëindigd zijn. De dames zijn super blij en trots op deze prestatie! En dat zijn wij natuurlijk ook! Gefeliciteerd Marin en Esmée.