Activiteiten

We vinden vorming op kunstzinnig , cultureel, maatschappelijk en sportief terrein een belangrijk onderdeel van je opleiding. Er vinden op dat gebied behalve in de les talrijke activiteiten plaats buiten de les, zoals schoolreizen, werkweken en activiteitenweken, dagexcursies, The Voice of Noordik, LAN-party, schoolavonden, sportdagen- en toernooien, kerst- en paasvieringen, klassenavonden en goede doelenprojecten.

Om groep 8 leerlingen al een beetje bij onze school te betrekken en kinderen, die net iets meer aan kunnen dan gemiddeld een kans te bieden, organiseren we de Topclass.

Topclass, net dat beetje extra

Kun je haast niet wachten tot je naar het voortgezet onderwijs mag? Heb jij een brede belangstelling, kun je goed leren en zou je alvast wat meer willen weten over bijvoorbeeld taal, wetenschap of kunst & cultuur? Dan is de Topclass zeker iets voor jou!

Speciaal voor leergierige groep 8’er s die goed kunnen leren en die op school vaak al extra leerstof krijgen, hebben we op Het Noordik de Topclass bedacht. Op negen dinsdagmiddagen komen groep 8-leerlingen naar Het Noordik om zich te verdiepen in verschillende interessante onderwerpen.

De Topclass duurt in totaal negen middagen, telkens van 13.00 tot 14.30 uur.

Wie mogen meedoen aan de Topclass?

De Topclass is bedoeld voor leerlingen die op de basisschool goed presteren en/of verrijkingsstof krijgen aangeboden. Er kunnen maar 30 leerlingen meedoen, dus daarom moet je leerkracht van de basisschool je hiervoor aanmelden. Zo weten we zeker dat de juiste leerlingen mee kunnen doen, en hoeven we niemand teleur te stellen.

Klik hier om leerling(en) aan te melden.

De coördinatoren van de Topclass kunnen je nog veel meer vertellen over de Topclass. Het zijn:
mevrouw I. Bosma-Luth i.bosma@noordik.nl en
mevrouw B. Boks b.boks@noordik.nl